top of page

FAQ - Ofte stilte spørsmål

GENERELT

Hva er CDS? CDS står for Klordioksydløsning. Det er en pH-nøytral vannbasert løsning med en maksimal konsentrasjon av oppløst gass (ClO₂) på 0,3%.

Hvordan lages CDS? CDS kan produseres fra en kjemisk reaksjon mellom (NaClO₂) natriumkloritt og (HCl) saltsyre. Gassen som produseres, (ClO₂), mettes og løses opp i en vann (H₂O) løsning.

Er klordioksyd det samme som blekemiddel? Nei. Det vanlige husholdningskjemikaliet som brukes som blekemiddel, består av en helt annen molekyl kalt natriumhypokloritt (NAClO), som er giftig.

Hva er ClO₂? ClO₂ er den molekylære formelen for klordioksyd. Det er en svært løselig gass som fordamper ved 11°C, sammensatt av 1 kloratom og 2 oksygenatomer.

Hvordan lages CDS? CDS kan produseres fra en kjemisk reaksjon mellom (NaClO₂) natriumkloritt og (HCl) saltsyre. Gassen som produseres, (ClO₂), mettes og løses opp i en vann (H₂O) løsning.

Er CDS trygt å konsumere? Ja. CDS er et svært mildt og trygt stoff for menneskelig/dyrekonsum under de anbefalte doseringene, retningslinjene og terapeutiske protokollene.

THERAPEUTICS

Hvordan virker CDS i kroppen? (a) CDS fungerer som et oksidasjonsmiddel i en redoksreaksjon mot patogener eller giftstoffer i kroppen. Gjennom en overføring av elektroner, blir de reduserende midlene (patogener, giftstoffer) "oksidert" eller brent, og transformert til en alkalisk tilstand. (b) CDS oksygenerer de røde blodcellene og gir tilstrekkelig energi for riktig metabolsk cellulær funksjon. (c) CDS akkumuleres ikke i kroppen. Den maksimale gjennomsnittlige holdbarheten er rundt 2 timer i kroppen. Ved administrering tar CDS effekt (a) + (b) og når toppen innen 7 til 15 minutter, deretter avtar den gradvis.

Hvor lenge bør CDS tas? CDS vil bli anbefalt til full helsemessig bedring er oppnådd. Avhengig av graden av påvirkning og individuell fremgang, varierer terapiens varighet. For mange er også CDS en ny livsstil kombinert med et passende kosthold for optimalt helsevedlikehold.

Er det andre forholdsregler som må tas ved bruk av CDS? Personer som bruker Warfarin bør overvåke sine egne koagulasjonsnivåer siden CDS forbedrer blodviskositeten. Det samme gjelder for personer som tar andre medisiner for å kontrollere blodsukkernivået eller høyt blodtrykk, da CDS også hjelper kroppen med å balansere disse verdiene. Klordioksydgassene bør ikke inhaleres over lengre perioder, da dette kan forårsake irritasjon i halsen og respiratoriske problemer. CDS bør ikke brukes til okklusive forbindinger i konsentrert form, selv om det som en spray er harmløst for huden.

Hvordan brukes CDS i terapi? Det finnes ulike protokoller for administrasjon av CDS. Dette kan inkludere oral, topikal, klyster, dusj, bad, (CDI) intravenøs, blant andre teknikker avhengig av foreslåtte behandlinger. CDS brukes i mange medisinske felt, fra dermatologi til onkologi, for å nevne noen få. Forskning pågår fortsatt på denne teknologien med utmerkede resultater.

Har CDS noen bivirkninger? CDS produserer ikke bivirkninger når det administreres gradvis under terapi. (a) Noen mennesker kan være overdrevent sensitive for CDS i forhold til smaken. Det anbefales da å halvere dosen og starte en gradvis inntak. En annen teknikk er å blande CDS med en saltvannsløsning for å forbedre smaken. Å blande fersk naturlig kokosnøttvann med CDS har også vist seg å fungere veldig bra for de som er sensitive for smaken. (b) Noen mennesker kan oppleve en "helbredelseskrise", også muligens referert til som en "Jarisch-Herxheimer-reaksjon (JHR)" under terapi som en del av avgiftningsprosessen. Denne avgiftningsreaksjonen er ikke nødvendig for å helbrede, og dosene kan halveres eller reduseres etter behov for å unngå en slik hendelse.

Interagerer CDS med andre medisiner? Ingen interaksjoner med andre medisiner er blitt observert til nå, hvis det ikke tas samtidig og det observeres 1 times mellomrom mellom inntaket av begge.

Hvor kan jeg finne en lege som jobber med CDS? World Coalition for Life & Health (COMUSAV) kan nås for å få hjelp. Foreningen har over +3000 leger som medlemmer så langt (des 2021) i forskjellige land.

Hvordan kan jeg finne veiledning om terapeutisk bruk av CDS? SaludProhibida.com er et folkehelseforum som fremmer utveksling av innsikt og erfaringer mellom helsepersonell, entusiaster og eksperter. Dykk ned i diskusjoner om oksidativ terapi og ulike andre helsetemaer. ALK Foundation er en dedikert forskningsenhet som tilbyr veiledning og behandlingsstøtte fra eksperter som spesialiserer seg på oksidativ terapi. ​JUSTAID.org hjelper allmennheten med terapeutisk hjelp med ekspertverksteder, private konsultasjoner og helsekampanjer. BUGSI CDS Brosjyreguide inneholder de viktigste CDS-protokollene for rask referanse og kan skrives ut som PDF.

ANDRE RESSURSER

 

COMUSAV Protokoller (Engelsk):

- COVID-19

- Anti-inoculation

Last ned PDF (Engelsk):

- BUGSI CDS Brochure Guide (Protocols)

bottom of page